Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmt nog

 

 han kröp själv in i kistan

drog på locket

 

 

livet lämnade honom

 solen stekte på

tills allting hade brunnit upp

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 23:15



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ett skaldestycke som inrymde både födelse, liv och död. Och det som följer efter att livet flytt att locket lagts på och askan svalnat.
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP