Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte det

Det är inte det
att jag vill sova mig bort.
Jag bara ligger och undrar
vart lusten tog vägen.
Det är inte det
att jag inte vill leva.
Jag vill bara känna
mer än jag gör.
Det är kanske så
att jag faktiskt bör vila.
Jag vänder mig bort
från världen idag.
Det är kanske så
att du smyger dig på mig.
Din lust får räcka
för båda ett tag.








Fri vers av Lehva VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-04 12:18



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ibland måste man vända sig bort från världen. få va ifred. det är inte lite vi människar ska mäkta med i livet. Väldigt fin avslutning på dikten.
2015-05-06

    ej medlem längre
"Det är kanske så
att jag faktiskt bör vila."
Klokt!
2015-05-06

  bittemi VIP
Viktigt att få vända sig bort och att få vila ibland. Känner verkligen igen det behovet. Bra formulerat av dej!
2015-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text som man kan känna igen sej i...
2015-05-04

    ej medlem längre
Nakna ord som känns i alla sinnen att läsa.
2015-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland vill man bara vara själv. Vila i sig själv. Att alltid vara stark tär. Det skriver du så bra om.
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Läser, tänker och känner.
2015-05-04

  Anya VIP
Med igenkänning läser jag orden. Så mjuka om att gå in i sig själv.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP