Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta mig tillbaka igen

 

Jag hoppades

att du skulle finna

det jag som var vackert

och inte det

som natten ville gömma

 

för du kom i en tid

som just blommat ut

ett leende som stelnat

och just vissnat bort

 

för jag hoppades

att du skulle vara

en levande saga

som kunde berätta

mig tillbaka igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-03 20:55



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Längtansfullt, vemodigt, vackert !
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP