Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Den försvinner aldrig.
Gömmer sig bara under ytan.
Väntande.
När du minst behöver det, styr den din vardag.
Tar besluten åt dig.
Tar över ditt liv.
Tar över tankeverksamheten helt.
Får dig att bli orörlig.
Stirrandes på armarna, en tyst önskan om att få släppa ut den, från din kropp.
Du vet att det går.
Du vet att du kan.
Den behöver bara föra dig lite närmre kanten, över gränsen.
Där du själv inte bestämmer.




Fri vers (Fri form) av Emma Fransson Forss
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Fransson Forss