Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation livet

det är den tiden på livsåren då jag
skär upp bröstkorgen
skalpellen blänker i vårljuset

drar ut trådarna i olika längder
färgerna klättrar utåt
sprider fast mig åt alla håll

de fastnar över kontinenter och hav
tentaklar sig fram
blodet väller ur revbenen

tänk om nätet brister och värmen
skvätter ner brösten
lämnar mig naken kall och stel

vad finns kvar om jag spricker?




Fri vers av kattmystik
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattmystik