Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölk och flingor

Hans läppar smakar mjölk och flingor och morgonen efter snöar det i staden för första gången på två år.

Morgonen efter det blir jag lämnad på gatan av ingen alls men med allt kvar inombords.

På kvällen tänder jag rökelse och lyssnar på musik och tänker att herregud allt som finns är nu men inga känslor mer än de jag inte har.

Jag onanerar i duschen och tänker att jag har mig själv och tvålen fortsätter rinna över halsen, axlarna och ner i avloppet.

Någon säger att du inte kan sörja, kanske är det också jag, men ingenting är större än skuggan och jag håller i lampan.

Badrumsgolv är det kallaste jag varit med om för kinderna kyler i dagar.

Jag fyller handen med piller och väntar på biverkningarna, musiken pulserar och jag dansar spegelvänt i otakt.

Kaskaderna flyger ur mig men jag håller mig på benen, jag är bubblande, suddig i kanterna, men jag flyger fram för jag vet inte hur man landar.

Jag är ett rusande tåg som måste hinna fram, en dimma som trevar efter jorden, ett brev som måste skickas.

Jag somnar som alla andra dagar i min säng, han sa att den var mjuk och jag var varm, ljusen brinner ut och jag undrar när ska solen gå upp.




Fri vers av kattmystik
Läst 505 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-24 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattmystik