Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många tecken (inklusive mellanslag)

syns alla tankar bakom varje ord
varje sekund varje minut
tid inlindad som fundersamma fingrar i håret
kaffekoppar kvarglömda här och var i lägenheten
syns alla sömnlösa nätter
alla tvivel
alla pennor utspridda över sängen
alla dikter i madrassen
fyllda anteckningsböcker
och tomma händer
syns det
att man aldrig någonsin blir
mätt
att man söker
förgäves
och att allt cirklar
kring ett enda stort frågetecken




Fri vers (Fri form) av kattmystik
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-29 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattmystik