Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller: det här ska ingen behöva skriva


Me too

Att skriva me too
är ett knytnävsslag i magen
(vem tappar andan)
ett skrik om natten
(vem betalar halstablett)och vad fan gör du sen?

Jag vet.

Så jag samlar
mina systrar i vintern
viskar låttexter i deras öron.
Följer dem hem över isen
flätar deras hår
fortsätter sen.

Dit jag ska har inget hänt.

Så jag halkar hem över isen
har glömt var jag bor
nyckelknippan längst ner i väskan
man ska inte behöva fatta
men jag gör det här ändå.

Solen nästa dag är ett statement
poesin är glömd
men inte vi

Så se på mig
jag tänker inte va ett neutrum mer
jag köper skridskor
för mitt enda studiebidrag

Shh lyssna
stjärnorna tystnar
och tänder strålkastare
jag gör piruett efter piruett





Fri vers (Fri form) av kattmystik
Läst 429 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-20 01:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du gör det briljant
piruett efter piruett

galant
2018-04-03

  Stay Golden
Of might and magic
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kattmystik