Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila vid dig

Jag älskar dig på nära håll
jag kan lukten på ditt bröst utantill
jag har pussat dina läppar röda
jag drömmer om konturerna på dina kläder
Ringer dig i sömnen
målar av din skugga
räknar dina ögonfransar
Samlar allt
viskar i cirklar:

jag älskar dig jag saknar dig jag älskar dig

I mitten pulserar:
Framtiden

Jag satsar allt
Dansar runt oss
säger ja ja ja när ingen av oss hunnit fråga

Tänk att
Du varit här förut
(utan mig)
Omöjligt

På andra sidan:
Havet
stort mörkt kallt
jag är närsynt långsynt klarsynt
rädd för oss
rädd för tanken på dig
(utan mig)
Håller oss som äggulor från skal till skal
Tänk om -
Nej

Jag älskar dig på nära håll
kan dig utantill
får jag drömma på ditt bröst?




Fri vers av kattmystik
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-27 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömsint och förtvivlad på en och samma gång, fint skildrad med säkert språk. Gillar denna.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kattmystik