Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångesten

ikväll
söndag
du skulle kommit ikväll
men din pappa
din farmor
undanhåller dig
från mig
med flit
för att vara elaka
för att på något sätt
straffa mig
inte gör de det
för ditt bästa
det vet både
du
jag
jag vet att du vet 
att jag 
din mamma
gör allt
för dig
för att du ska slippa
slippa det du genomgår




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-04 16:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så hjärtstarkt min vän! kram
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77