Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min plats

genom skogen
på smal stig
till en plats
lugn
fridfull
sprang jag med fjäderlätta ben
mina fötter 
kände daggfuktigt gräs
slog mig ner
blev sittandes vid tjärnen
försjunken i tankar
som fladdrade likt
fjärilar




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-04 16:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat!
2015-06-25

    ej medlem längre
En upplevelse att minnas.
2015-05-06

  Sommarina VIP
härlig känsla i naturen så fin
2015-05-05

  Maria Sundelin VIP
En härlig tillfälle du fångat.
Kramar
2015-05-05

  bittemi VIP
Fint skrivet!
2015-05-05

    ej medlem längre
Fint Sofhia!
2015-05-05

  Lars Hedlin
I naturen hämtas stark ur kraft..kram
2015-05-05

  ULJO
Härlig naturlyrik. Man blir glad av sådan poesi.
2015-05-05

  Ronny Berk
naturlyrik !
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Man behöver en lugn plats där man kan vara ensam med sina tankar!
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77