Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finner min hand så kall. Så trevande ensam är den.


Finnas tillbaka ett kliv

 

Du släppte mig fri

i framtid för alltid

jag trodde mig leva

i vacker dag,

men i stunden jag såg

vad fattades mig

där fanns inget annat jag

 

Nu

en skugga följer så tätt

jag söker fåvitskt

i trots och av hävd

ur stunden en stilla

tanke som spår

att finnas tillbaka ett kliv.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP