Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var en shaman i din tid.


Svarta själar

jag, ser dig
bära nektar

blomma ut
i full prakt

så skall somrar
komma och gå

natten glittra
i dina ögon

du tonar det jag ser
jag vet bara

din form av åtrå
sirligt

formar ditt inre
i höga toner

jag ser din själ
bära frukt

ser ditt inre
hotas

av svarta själar

av svarta själar





bygg något av liv
som barnens skratt

när våren kommer



i närvaron av allt du är, dina drömmar

i det slott jag bär inom mig

där skall vara Nornor


o Midgårdsormen
följ ditt inre och till den källa

som skall ge dig liv
och sätta dig fri

jag är fri från er

svarta själar

svarta själar






Fri vers av Jonas Hagén
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-05-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén