Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min meny

det ekar tomt

i en förvirrad mössa

den som bodde här

har rest bort

utan att meddela mig

 

ett overkligt landskap

ser jag långt borta

i en dimma

 

och jag utpekas

som nästan osynlig

utan släkt och vänner

 

för evigt förlorad

fast jag aldrig aldrig

spelat någon poker

 

snarare tvärtom

lagt korten på bordet

utan anmodan

 

nu kommer man

att titta förbi mig

när vi ses på gatan

som om jag inte fanns

eller någonsin funnits

 

det gör mig ont

fast jag innerst inne vet

att detta är bara

förrätten




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-04 22:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gripande ord!
Hade du bott nära mig så hade jag åtminstone sett och pratat med dig ;-)
/kram
2015-05-05

  Lars Hedlin
Känslan starkt förmedlad..kram
2015-05-05

  aol
Starkt nånting ensamt grep tag i mitt inre och igenkännande utanförkänsla,
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP