Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att må bra


Friskvård

Friskvård på recept
På väg till bättre hälsa och välmående
Jag vill se en förändring till en bättre hälsa
Jag jobbade som brevbärare, cyklade, och sprang i trappor på jobbet.
"Fick gratis motion"
På vår, sommar och höst cyklade jag till och från jobbet.
Nu går jag inte ens promenader, fast går ner till Glasbrukssjön i kväll eller går till Lidl i Orminge och kollar på priser på blommor.
Nu väger jag för mycket och tycker det är jobbigt att gå i trappor och längre sträckor.




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-05-05 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa