Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar



hjärtat kan inte
längre tiga still


ty allt jag
innerligt vill

är att fläta samman
min blick med din

och att tid och rum
upplöses

till tonerna
av dina styrkebärande
ord


som sammanför våra
längtande kroppar
till ett

ömt gungande
in i trygg hamn




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-05 14:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl förd i trygghetens famn, ja
2015-05-07

  Lars Hedlin
I orden tar kärleken vid känslan som förmedlas starkt!
2015-05-06

  Lars Hedlin
I orden tar kärleken vid känslan som förmedlas starkt!
2015-05-06

  Hanna Mari Wallin
du är en underbar kärleks poet

du skapar vackra ord flöden som mjuka vågor mot kropp och själ!

Tack
2015-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och längtansfullt...
2015-05-05

    ej medlem längre
Så vacker skrivet
2015-05-05

    Dan Myrbeck
Som vanligt fin!
2015-05-05

  louisegirl
Innerligt kärleksfullt och fint
2015-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Vacker hyllningstext till kärleken!
2015-05-05

    ej medlem längre
Det är så lätt att tycka om dina texter...den här förtrollar.

2015-05-05

  Rise Little One
Kärleksfulla rader <3
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell