Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sunt förnuft motståndare


Synnerligen förälskad!



Ett egoistiskt jag från Härnösnad
fann sin ödmjukhet någon gång ibland

När det förälskat det blev
som lärare inför en elev

Åldersskillnad hämmade det lite grand




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-05-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST