Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså jag vet inte. håll käft och publicera. du får inte lov att vara din egen domare längre. håll käft och publicera.


vattenblåsor


jo
faktiskt
jag tror att varje tanke
som gör ont
blir en del av
ett skyfall
som vill ut

när det sedan
är så jävla opassande
att vara människa
nu för tiden
kondenseras de,
tankarna,
flyttar in
som vattenblåsor ^

det är därför det gör så ont
att gråta,

för att
huden spricker




Fri vers av mögel
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel