Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du viskar vackert



för det finns
inget annat sätt


än att dina armar
återigen flätas
hårt runt mig

att du
viskar vackert

orden som kysser
den tunna livslinjen

för det finns
inget annat sätt


än att vi är innerligt
nära
så livet sant
kan bära




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-07 15:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Mjuk och vacker
2015-05-10

  ULJO
Så bra du skriver
2015-05-08

  Lars Hedlin
Underbara värnandes kärlekstoner...som musik för själen :)
2015-05-08

  Hanna Mari Wallin
Dina ord här får en att längta efter denna vackra kärlek som du så underbart formulerar
2015-05-08

  Ronny Berk
en innerlig känsla väl förmedlad mig som läsare, ja !
2015-05-07

    ej medlem längre
Stor är den poetiska känslan i dina fina ord.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell