Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till vårdiktstävlingen.


som ett aprilväder

smygande brakade du in
paradoxal som april
med solen i mjugg
och hagelstorm i fickan
du kom med ljuset åter
sa; kom, livet väntar på oss
i mina knoppar ingen tvekan fanns
att det var du som med våren kom




Fri vers av min tur nu
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

min tur nu