Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetsflykt upphöjt till 2

det var inte bara du
som flydde sanningen
jag hade min egen
verklighetsflykt

och det var du








Fri vers (Fri form) av min tur nu
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-15 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

min tur nu