Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Planterade hon tvivlet, eller fanns det redan där?


om du inte är den

hon sa sig vara synsk
såg mitt öde
och vad som komma skall

men om det hon sa
var sanningen
då kan inte du vara den

och nu förbannar jag
tvivlet i mig
som jag inte ens vet är mitt

vem är du
om du inte är den?




Fri vers av min tur nu
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-12 19:25



Bookmark and Share


  Daniela I
Fin
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

min tur nu