Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetsflykt

du tog mina ord
när du flydde
från verkligheten
som var jag




Fri vers (Fri form) av min tur nu
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-30 22:21



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Kan tolkas på lite olika sätt och lever sitt eget liv. Gillar också utvidgandet av ordbokens definitioner.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

min tur nu