Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planet



varje steg
bort från dig
gör lite ont,
lite mer ont
för varje meter jag
skapar

så många gånger
har du, vi, visat att
vi är där mitt lugn är
min trygghet,
mitt hem

vad vet mitt hjärta om lugn,
vilka ord av trygghet?
det skaver hos mig
försöker bryta sig ut

är du villigt att
följa med mig?
är jag villig att
låta dig?
ibland vill jag ställa mig på flygplatsen
väskorna packade
sinnet öppet

är jag villig att
ta med dig?
är du ett ankare?
är det så det ska vara?
du håller fast mig
eller du håller mig
trygg?

vissa nätter värker jag
försöker förena kropp och själ
som är på olika platser
det värsta med de nätterna
är att du är med,
håller min kropp varm,

håller min vandrarsjäl
i ett koppel






Fri vers av mögel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-08 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel