Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet



Som urminnes-
stenen

tungsint försjunken,
nedtyngd av sin egen tyngd,
orörd och ostörd

Ödemarken
som stenhårt öde,
att förbanna
och besanna.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-09 12:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den öde marken kan vara jungfruelig mark; god poesi som föder tankar ...
2015-06-15

  Lena Själsöga Keijser
just

2015-05-16

  Heikki Hellman
Fint har du skaldat ensamhets kvaliteter. Det är klass på din korta text!
2015-05-10

  Björn Nilsson VIP
Stenen väger tungt i poesin!
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP