Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koncist men destruktivt

Jag låter det vara så som det förväntas av mig.
Alla dessa turer mellan hotellen och mitt hjärta.
Mitt tempel, min kropp tillhör männens när ljuset släcks.
Respekten faller.
Deras lust är det som fokuseras på.
Jag får.
Men det är priset av vad som tas ifrån
mig.

Något går sönder.
Jag går under.




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-09 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP