Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig chansen att resa mig igen



du fick mig
att se

och älska
allt det där

som jag
blundat för
så länge


och jag
föll

ömt, svidande
ljuvligt värmd

i samma
andetag




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-11 05:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken öppnar våra ögon....
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra förmedlat.
2015-05-11

  Lars Hedlin
Starka känslor som berör inom!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell