Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den berlinske gammelpunkaren&källarpoeten Rutger Rötschlamm i toppform!


Vintersång / Lied des Winter


Och plötsligt har vi blivit genomskinliga av leda

Våra samtal deformeras alltmer till sjuka djurs läten

Ute på gården står tandlösa gummor i rad
och slänger jublande skurvatten i den nyfallna snön.



@£${[]}\!"#¤%&/()=?;:*



Und plötzlich haben wir uns zu transparent zu führen

Unsere Gespräche verformt zunehmend auf die kranke Tierstimmen

Im Hof stehen zahnlose alte Frauen in einer Reihe
und werfen Waschwasser mit Jubel in den frisch gefallenen Schnee.




Fri vers av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-28 13:39



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Jawohl!
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear