Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden kom

 

 

Sista andetagen    reflexer likt suckar
 hennes liv

Hon tittade upp   vi var nära 

Vi som var där famlar oss baklänges
in i våra liv som blivit berövade

så sorgen  i ett eftersläp

och NU

 

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 754 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2015-05-11 23:13



Bookmark and Share


  Emma Broberg
Oj så starkt. Fantastisk skildring!
2015-06-17

  Tove Meyer VIP
Väldigt vackert, starkt, berörande.
2015-06-17

  Fredrik P. VIP

Dödsögonblicket som ingen glömmer.
2015-05-12

  Anna H
Extra starkt tycker jag raden "Vi som var där famlar oss baklänges" är. Det är ju så vi levande ryggar inför döden, vi vill inte dras med. Fint skrivet och beskrivet!
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth