Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min själ






Dansa min själ
sitt inte still


Lyss till glädjens musik


Jag vet att du kan
du har gjort det förut


De första stegen blir i otakt
men snart känner du rytmen


Kom, skynda dig
nu vill jag inte vänta längre




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-05-12 09:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ja bjud upp till dans ... bra ordat/kram
2015-05-18

  Magdalena Eriksson VIP
Längtan har sin tid och nu verkar du skriva om när någon något vågar ta emot värme och ljus. Dansen är livets läkevirvel, eldslågan som finns där fri gratis för den som ser den tar den lever den.fast du kanske menade något helt annat.

2015-05-17

  Margit Grell
Ett famntag om själva livet. Fint!
2015-05-13

  ULJO
Mycket fint skrivet
2015-05-13

  lila fjäderblomman VIP
Jaa...dansa livet till!
2015-05-12

  Lehva VIP
Oj. Igenkännande. Så peppar jag mig själv när jag drar täcket över huvudet.
2015-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om det här att man kan tala till sej själv...det behövs ofta...bra skrivet...
2015-05-12

  Teresia Ridell
Stark, bra innerlig tanke/bön. Känner igen mig i den..
Jättefint !
2015-05-12

  Blomma-Stjärna VIP
kyss jorden med dina bara fötter - dansa - andas! :-)
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Bra uppmaning
2015-05-12

  Sommarina VIP
Härligt!! Dansa min själ
2015-05-12

    ej medlem längre
Det tar några ögonblick att lära.
2015-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Dans i glädje till livet och själens ära, diktad i fina ord.
2015-05-12

    ej medlem längre
Man får ta vara på glädjeämnen som finns, vi har mycket att vara glada för!
2015-05-12

    ej medlem längre
En dansande själ, är en lycklig själ.
2015-05-12

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-05-12

    ej medlem längre
Underbara ord - som alltid!
2015-05-12

    ej medlem längre
bra Marita!
2015-05-12

  louisegirl
Härligt att dansa för kropp och själ..
Fint skrivet!
2015-05-12

  Rise Little One
Vilken underbar utmaning till själen!
2015-05-12

  Angel of love
Ja det är härligt att dansa lyckan bubblar upp och man blir glad.
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP