Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den andra medborgaren


VARFÖR VILL MAN HA SEX MED SAMHÄLLET

när man vet att samhället är en sådan kille som inte slutar när man säger nej

det kommer att göra ont
det kommer att låta och lukta
och alla kommer att få veta,
alla kommer att fråga;

VARFÖR VILL MAN HA SEX MED SAMHÄLLET

och man kommer aldrig att få kontroll,
man kommer aldrig att få tillhöra samhället,
för samhället är man bara ännu en;
trots detta vill man ha sex med samhället

man ligger hemma i sin säng och
försöker onanera men det går inte.
man vill ha samhällskuken i sig




Fri vers av enjolive
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-13 22:28



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
korrekt kontroversiell insikt
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive