Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN RÖD DAG

 

jag vaknar av att ljuset strömmar in

genom persiennens springor

jag ser på klockan

den är inte ens sex

jag går upp drar upp persiennen

går ut i köket

sätter på kaffe

går och lägger mig

väntar på att kaffet ska bli färdigt

ligger och ser ut genom fönstret

det blåser kraftigt

är bara några grader varmt

solen den har kommit upp

ser ut att kunna bli en vacker dag

det har grönskat mycket

nu ser jag inte ner till konsum

och deras gröna flaggor längre

skönt att slippa regnet

när det nu på förmiddagen

ska bli en andakt på kyrkogården

med sång och musik

det gäller att klä sig varmt

för att inte bli kall och frysa

när blåsten inte ser ut att ge sig

 

 

anits 14 maj 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-14 07:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns som om det är ljust när man lägger sej och ljust när man vaknar, fast det är härligt...fint berättat...
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Samma här i Linköping:

Kallt och blåsigt.
2015-05-15

  Eva Helene VIP
Fint och harmoniskt!
2015-05-14

  Elaine.S VIP
En trygg betraktelse, fin att läsa.
2015-05-14

  ULJO
Fin berättelse och bild
2015-05-14

  Lars Hedlin
Tack för din fina berättelse vännen..kram
2015-05-14

  M M Mannheim VIP
Dina underbara berättelser ur livet är om du satte ihop dem alla. Skulle bli en underbar berättelse om ditt liv, leverne och gärning.
2015-05-14

    ej medlem längre
Här snöar det å är bara några plus, men njuter gör man ändå!
2015-05-14

  Bibbi VIP
Tack för Din berättelse!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP