Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en, men vi är två

Sommarkaffe där det blommar
allra mest
krispiga grässtrån
att ta på med handen

solen skiner på din glödande cigg
jag sitter på marken
för vi har bara en stol
därför turas vi om
varannan dag du
varannan dag jag

Att sitta på vår stol
är allt vi har
förutom när det regnar
eller tills sommaren
inte längre finns kvar

himlen avgör vårt öde
med molnen som riktlinjer

vi ber tillsammans tyst:
peka oss år grönt håll
ge oss ännu ett år
att sitta här
på vår enda stol
så som vi är
du håller, jag bär




Fri vers av timglashjärta
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-14 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta