Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du någon gång känt dig farväl

mina snedvridna ögonkast
på min smutsiga madrass
mot mina blodiga ben
och ännu en lockande ven

jag vänder mig om
ännu en gång
nynnar på min mammas
tröstande godnattsång

har du någon gång känt dig farväl?
när du absolut har dödat din själ
eller nekat dem som vill dig väl?

vet du hur en verklighet kan kännas?
eller hur känslokyla kan brännas?

jag kan känna allt eller ingenting
det gör mig galen
och drabbar alla omkring

fan.
det är så jag känner
livet.
kan vi inte bli vänner?




Fri vers av timglashjärta
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta