Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt samarbete med snön

det var du som vaknade
av höstsolen genom mitt fönster
morgonen bildade ett mönster
utav trianglar på vår vägg
världen såg oss gömda på vår kant
jag formade fingrarna till ljuset
och gjorde likadant

ditt hår var tovigt
och du hade sovit tungt
jag tror den bästa av gåvor
är att kunna sova lugnt

minns du snön under våra skor?
dina fotspår utanför där jag bor
jag lyssnar med vinden
och tror
att jag var liten
men att du växte mig stor




Fri vers av timglashjärta
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-27 15:39



Bookmark and Share


  Silverstripe
Jättefina bilder du skapar här!
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta