Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mina barn faller ner

om mina barn skrev mig en sång
och hur alla fina blommor växer upp
men ändå dör en gång

då skulle jag hålla deras händer
och vattna dem med tårar
var för sig
en i sänder

och lära dem att livet bara är bladet på ett gren,
att man kan leva extra länge om hösten är sen
och att det är när de faller ner,
de lär sig gå på egna ben





Fri vers av timglashjärta
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-23 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta