Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag blundar och väljer nu

det finns rutor av solsken där jag sitter på mitt köksgolv
min hund brukar vakna här
och jag försöker göra samma sak

fridfullhet är trots de tysta solstrålarna
inte greppbart med fingrarna
raderna med ord blir uppenbart rastlösa

om jag blundar och väljer nu
kommer saker förändras eller förändras ändå?
solen färgar allt här inne
allting nu, precis som då




Fri vers av timglashjärta
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta