Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundvalp

Jag är en liten hundvalp
fast inte lycklig alls
irrar mest omkring i min trädgård
med hål överallt
visserligen är det kanske vad hundvalpar gör
men jag blir aldrig en riktig hund
jag bara låtsas tills jag dör

Hela livet, en drägglig impuls
av alla saker som går att jaga
av vad som driver mig fram
livet är bräckligt
den insikten är sann

jag är en evig hundvalp
fast inte alls glad
Jag ser ut över trädgården i mitt liv
Den är snart tom på gräs
Jag har gömt för många skatter där
och helt glömt bort vilka det är




Fri vers av timglashjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-14 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta