Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, inga ursäkter nu

Ler och viskar "Jumanji" när jag ligger med pistolen i handen och kulan i bröstet
Sköt mig själv i hjärtat

zoomar ut från mig och jag kan inte din blick för jag kan inte längre se dig

Jag vet inte skillnaden mellan att få uppmärksamhet och att vara kär på riktigt
Vet inte om jag varit något annat än besatt av en tanke om att vara någons Afrodite att be till för regn i en öken man inte hittar,
en labyrint av delusionutmattade hägringar

Maskrosmärken på nästippen
Tung guldkedja
Gnuggar trött mascara

men, vet du inte i vems famn du vill vara?




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 478 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-14 16:49



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du är som musik.
2015-11-02

  julia.s
underbart, alltihop
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans