Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presentationen fortsätter


En dag skulle jag vilja presentera mig själv till dig

En dag skulle jag vilja presentera dig själv till dig själv
en dag - då solen stor högt uppe i himlen och all skuggorna
är som bort blåsta

En kväll skulle jag vilja presentera dig till dig själv
en kväll som är kall och isig
då iskristaller bildar blommor i dina ögonbryn

En natt skulle jag vilja presentera dig själv till dig själv
en midsommarnatt med sin magiska ljus och dofter som
blandas med våra rofyllda andetag

En morgon skulle jag vilja presentera dig till dig själv
en morgon då den dova morgonljuset silas genom dimman och som får grässtrånas dagg att glänsa...

Då skulle du få se - det jag ser

Ditt själs vackra reflektion i skuggan som inte finns,
i iskristaller runt dina ögon,
i andetagen likt svalans vackra skri i kvällen och
i hinnan av morgondagg

Den dag skulle jag vilja presentera mig själv till dig
så du skulle se - att jag alltid varit där
sida vid sida i alla dina steg.

 




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-14 22:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Din dikt är full av liv..Tycker om :)
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa