Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska bära oss

när vi inte kan kommunicera

ropa på hjälp, en riktig sån

 

det finns ingen som gör det

inte bokstavligt inte medicinskt

 

citat från p1 idag, hör jag

det är hemskt att minnas

men ännu värre att inte minnas

 

ja det är nog sant

även otäcka minnen

kan vara bättre än ingenting

 

ett liv i tomhet och

blanka sidor som äter upp dig

inifrån sakta men säkert

som ett krig i smyg

ett oartikulerat skrik

som inte går att forma

det kommer från 

ett svart okänt rike

där ingen ingen

frivilligt vill sätta sin

lilla fot

 

ångesten tar över

hela skeppet

eller utan bokstäver

ett hårt straff för den

som älskar språket

lika mycket som benen

som bär när du går

 

sorgen ersätts av panik

ett skrik i hjälplöshet

men möter bara helt

oförstående ansikten

 

ingen orkar bära din

hemska omätliga sorg

inte ens du själv

 

marschen till dödsriket

är nu på god väg

eller ska vi skriva ond

för något gott för den här

inte med sig synligt

då måste du vara synsk

och mycket vis

 

kan du det

så säger jag grattis

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-15 19:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket ska till för att det ska klaffa alla gånger
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP