Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar djur!

Jag är låg där jag går

med min dramatenvagn

från affären

Livet leker inte längre

 

Då ser jag en man med

hund på andra sidan gatan

Hunden ser mig och drar

flera ggr i kopplet

vill springa till mig

 

Det var som en hälsning

från andra sidan

eller hur jag nu ska

försöka beskriva känslan

 

Som ett svar på min fråga

som jag ställt 

 

Kanske finns det något

som är osynligt

och mycket mycket

kärleksfullt oavsett vad

vi råkar ut för i mörka

förgörande dagar som

avkortar och förgiftar

våra liv




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-15 20:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så tänker och tror jag också. Fint och berörande detta!
2015-05-16

  Lars Hedlin
Bra och känslosam
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP