Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia dansar

Älskade, väntade vackraste vän - jag kom och jag såg dig och levde igen Du dansar balett och vit är din kjol Nu finns jag nu är jag och du är min sol




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-16 07:06



Bookmark and Share


  WyS VIP
Så lätt och skirt är ditt flöde i denna dikt.
2015-06-10

    ChristianW
Underbar musik i den här dikten! Tack!
2015-05-17

    Melona
Den är väldigt söt den här dikten!
2015-05-16

  Teresia Ridell
Så fint !
2015-05-16

    ej medlem längre
ja det var grejer detta!
2015-05-16

    ej medlem längre
Ja,vad härligt!
2015-05-16

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Å en sån vårvisa
den dansar vals och spelar gitarr och munspel
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP