Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv går sönder

det ekar skarpt

i mitt huvud

Min lägenhet

följer fotspåren

Blir helt matt

av röran av papper

tidningar kläder

Lasse Winnerbäck

lugnar något

med sina toner

men orden är

nästan för klarsynta

och skarpa

Har alltid velat

vara vem som helst

tror jag

även om man på

vissa sätt stuckit ut

i längd och stark röst

särskilt i skrikande

tillstånd

Inte mycket att

komma med nu

Bara att segla med

och hoppas att

vindarna bär

någorlunda

ända in i stormen




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-16 13:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kramar om dig varmt!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP