Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall


jag älskar inte någon
inte någonting

inte kärlek
inte dig
inte mig




Fri vers av wehitit
Läst 407 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-17 11:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragik
må du finna kärleken, till dig själv
2015-05-28

    Jim Friberg VIP
Den här föll jag hårt för.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

wehitit