Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagsfull

det är söndag och jag dricker vin
det som är fint, är att min bror fyller år imon
men jag måste komma igång med mitt jobb
och mitt liv
för jag har även en psykologtid

jag är så jävla trött på samtal
med ett k blir det latmask baklänges
tänk tiden då vi hängdes, absolut för ingenting
för mig själv hade det varit en så kallad win-win

Onej! var inte deprimerad i text
allt blir så hånfullt komplext
det har med min uppväxt att göra
att jag kan höra, vad som ska skrivas här
ett blankt papper
min pappas skrivmaskinsknatter
om natten när jag inte kunde sova
då var tystnaden den sämsta gåvan

Min pappa lärde mig en sak
det var att dricka när jag är svag
även om det är en söndag
den kunskapen ruinerar all min tid
men håller mig samtidigt
fortfarande vid liv




Fri vers av timglashjärta
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-17 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta