Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytmen i denhär natten

jag är atlanten
men jag är inte så borttappad som du
jag försvinner in i andra så lätt
men jag ska bort härifrån en dag

bytte ut värdighet mot trygghet
och nu är det allt jag vet
men jag är aldrig så ful som jag ser ut
jag är bara glad att jag klarade bussresan hem
men vemodet finns kvar, att dinosaurierna dog ut




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-18 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans