Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina vingar väntar men

jag är ingen alls

då jag släpar på en alz

med en hjärna som trivs

bäst med att lämna arenan

leka tittut

skrika som en galning

när jag ändå dyker upp

i spegeln med roligt face

går invänjningskurs i 

helt egen regi

för att vänja mig vid

att jag inte finns

inte räknas som en tvåbent

med lite mer tentakler

Skicka mig gärna till Sibirien

så kan jag avvakta ett nytt

forskningsresultat som

totalt befriar oss

vars själar bidar sin tid

i en fjärilshåv




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-19 14:48



Bookmark and Share


    Svarte Petter
vackert, vackert, smärtsamt vackert
2015-05-23

    Svarte Petter
bra text.
2015-05-23

  Ida-Marianne
Än har du verkligen inte förlorat förmågan att beskriva din situation på ett alldeles otroligt vis. Du beskriver ALS-helvetet så att vi förstår precis hur du har det.
Kramar!
2015-05-19

  jacqueline
Effektfullt beskrivet om något så svårt.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP