Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bilden fotade jag idag:)


Ljuvlig kommunikation







enkel kommunikation

eller högre
kommunikation


ja iallafall
ljuvlig kommunikation




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-19 19:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1774989

2015-05-20

  Lars Hedlin
Ja i samförstånd med universum :) kram
2015-05-20

  Hanna Mari Wallin
härliga rader man blir glad
2015-05-20

    ej medlem längre
Länge leve kommunikationen.
2015-05-19

  Onomatoprofet VIP
Snyggt fångat!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell