Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen och träden

en bil på en dammig väg
ett krossat hjärta i baksätet
bilens lampor som lyser
men tårar avgör inga känslor

träden tröstar ifall jag får tro
de törstar och dricker sitt vatten
upp och ned
träden vet något vi inte vet

jag lämnar en känsla bakom mig
och skapar mig en ny
vissa sår är ytliga
och behöver inte sys

väntar på ljuset ifrån din bil
jag ska ge ditt hjärta en kram när du kommer fram
sedan skogen och träden
de väntar på oss
och vi på den stora världen





Fri vers av timglashjärta
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-20 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timglashjärta
timglashjärta